image

O brandu.

U suvremenom svijetu brze mode i modnog copy-pastea nastala je težnja za rušenjem stereotipa i stvaranjem odjeće s dušom. Tako je nastao Vintage Circus, brand odjeće jedinstvenog i karakterističnog dizajna, koji ne robuje trendovima i daje mali dašak pobune svojom suvremenom interpretacijom vintage stilova.
Kolekcije stvara iskusna modna dizajnerica Lidija Bošnjak, u malim serijama koje nisu sezonski određene već nastaju trenutnom inspiracijom i bez ponavljanja. Prilikom izrade obraća se pozornost na svaki pojedini detalj i koriste se samo visoko kvalitetni materijali kako bi osigurali udobnost prilikom nošenja te funkcionalnost i dugotrajnost.
Vintage Circus je odjeća koja priča priču, stvorena s ciljem da podrži i ohrabri žene da se ne sakrivaju, da iskoče iz postojećih okvira nametnutih trendova i pokažu stvarnu sebe.

Vintage Circus se nalazi u Jurišićevoj 10 u Zagrebu i dostupan je preko webshopa na adresi www.vintage-circus.hr

JURIŠIĆEVA 10.

image
image
image

Tko stoji iza branda Vintage Circus?

Kreatorica branda Vintage Circus, Lidija Bošnjak, iskusna je modna dizajnerica koja je ljubav prema modi stekla još uz roditelje koji su radili u tekstilnoj industriji. Tako je kao dijete počela s izrađivanjem haljina za lutke te kroz godine učenja uz roditelje ubrzo izradila i prve komade za sebe, a profesionalno usavršavanje je nastavila i završila na studiju modnog dizajna Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Tijekom studija je počela s organizacijom revija na kojima je izlagala vlastite kolekcije.
Kroz dugi niz godina rada u različitim segmentima modne industrije, njena želja za kreiranjem i ljubav prema stvaranju vlastitim rukama je u konačnici prevladala, pa 2015. godine pokreće vlastiti posao i osniva brand Vintage Circus.
Vintage Circus je rezultat njenog višegodišnjeg praćenja trendova u industriji te želje da kreira jedinstvene komade odjeće za samouvjerene žene koje žele da odjeća odražava njihovu osobnost i njihove stavove, no opet im mora biti funkcionalna i nosiva i u poslovnom okruženju.

image