UVJETI PLAĆANJA

NAČIN PLAĆANJA PROIZVODA PUTEM WEBSHOP USLUGE

1.1. Korisnici mogu plaćati proizvode na slijedeće načine, prilikom čega se izbor vrši na inetrnetskim stranicama:

– virmanom ili općom uplatnicom
– internet bankarstvom
– pouzećem
− Paypal

1.2 Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom je moguće u skladu sa traženim uvjetima i podacima koji će biti poslani korisniku.Uplata se može izvršiti u bilo kojoj instituciji koja podržava rad sa općim uplatnicama i virmanima .Plaćanje se smatra izvršenim nakon vidljive uplate na žiro računu Vintage Circus.a ovisno o brzini transfera sredstava. Manipulativni troškovi transfera ne ulaze u cijenu proizvoda i trošak su korisnika.

1.3. Plaćanje internet bankarstvom je moguće u skladu sa traženim uvjetima i podacima koji će biti poslani korisniku.Uplata se može izvršiti putem bilo koje banke koja podržava uslugu internet bankarstva.Plaćanje se smatra izvršenim nakon vidljive uplate na žiro računu Vintage Circus.ovisno o brzini transfera sredstava. Manipulativni troškovi transfera ne ulaze u cijenu proizvoda i trošak su korisnika.

1.4 Korisnici iz stavaka ugovora 1.2. i 1.3 će za proizvod dobiti račun u obliku koji ne podliježe fiskalizaciji jer Nije potrebno provesti postupak fiskalizacije izdavanja računa ako se plaća općom uplatnicom na račun, i ako se plaća sa računa na račun. Korisnici iz stavaka 1.2 i 1.3 mogu uplatu izvršiti unutar i van Republike Hrvatske . Korisnici koji vrše uplatu van Republike Hrvatske se obvezuju na sebe preuzeti troškove SEPA transfera i konverzije iskazane u izjavi o konverziji.

1.5. Plaćanjem pouzećem se korisnik obvezuje da će unijeti pravilne osobne podatke, podatke za dostavu, kontakt i.na.sebe preuzeti obvezu plaćanja proizvoda i manipulativnih troškova dostave u gotovini dostavljaču . Isti troškovi će biti navedeni prilikom odabira plaćanja pouzećem.Vintage Circus ne preuzima odgovornost za neispravno i neistinito unesene podatke.na internet stranicama Vintage Circus. Nakon potvrđenog plaćanja proizvoda i manpulativnih troškova dostave te dostave sredstava Vintage Circus korisniku će biti dostavljen fiskalni račun za proizvod putem elektroničke pošte ili pismeno u najkraćem mogućem roku. Plaćanje pouzećem je moguće samo unutar RH.

1.6. Korisnici koji plaćaju Paypalom se obvezuju da će poštivati uvjete trgovine Paypalom koja obuhvaća pravilno unesene podatke za dostavu .Dostava neće biti izvršena na drugu adresu osim one koja je navedena na korisnikovom PayPal računu i neće se uzimati u obzir dostave na drugu adresu, poštanske ispostave (PO boxes),naftne platforme,vojne baze i off shore adrese. Dostava će biti izvršena tek nakon vidljivog transfera sredstava koja obuhvaćaju cijenu proizvoda i dostave koji će korisniku biti iskazane kroz internet stranice Vintage Circus. Paypal fee u skladu sa uvjetima poslovanja koje propisuje Paypal ide na trošak Vintage Circus te neće biti prikazan u cijeni proizvoda i dostave.Plaćanje putem opcije Friends and Family se neće uzeti u obzir i smatrat će se kršenjem ugovora, te će iznos.uplaćen na taj način biti vraćen korisniku bez obrazloženja Troškovi transfera sredstava sa računa korisnika na Paypal račun korisnika su trošak korisnika i ne mogu se prikazati u cijeni proizvoda. Cijena proizvoda na stranicama Vintage Circus u slučaju kupovine PayPalom će biti iskazana u eurima i potpada pod Izjavu o konverziji.
Korisnik koji plaća Paypalom će za proizvod dobiti račun u obliku koji ne podliježe fiskalizaciji jer Nije potrebno provesti postupak fiskalizacije izdavanja računa ako se plaća općom uplatnicom na račun, i ako se plaća sa računa na račun.
U slučaju povrata proizvoda plaćenog.PayPalom, svi sporovi i povrati su u.skladu sa općim pravilima poslovanja PayPala kao servisa za plaćanje koji su navedeni na stranicama Paypala i u skladu sa općim uvjetima poslovanja Vintage Circus.
Vintage Circus se odriče odgovornosti u slučaju zlouporabe korisnikovog Paypal računa te ne može snositi materijalnu štetu niti zakonsku odgovornost nastalu zbog zlouporabe istog.