Što Je Novo

blog-image
ožujak 21, 2019 PRIJEDLOG STYLINGA ZA PROLJETNI DAN

Proljeće je stiglo i vrijeme je za street style kombinacije za sunčane dane! Retro kombo koji možete naći u Vintage Circus je idealan da budete zapaženi na špici. Kombinirajte passion majicu sa plise suknjom u jarkoj boji, dodajte handmade rajf koji možete naći u našim trgovinama u Jurišićevoj 10 i Vlaška 125 Zagreb i sunce […]

blog-image
ožujak 16, 2019 Proljeće u Vintage Circusu

U Vintage Circus trgovine je došla nova kolekcija za proljeće 2019! Jarke boje, uzorci i razigrani stil, retro urbani chic – sve se može naći u Jurišićevoj 10 i Vlaškoj 125.

blog-image
ožujak 7, 2019 Vintage Circus 2 u Vlaškoj 125!

Nova sezona – nova trgovina! Uz već poznati Vintage Circus u Jurišićevoj 10, upravo je otvoren i Vintage Circus u Vlaškoj 125. Novi prostor sa već poznatim otkačenim komadima je uređen u prepoznatljivom retro chic stilu i nudi i nove komade za proljeće! Svakako posjetite – Vlaška 125 – blizu Kvatrića!

blog-image
veljača 7, 2019 Vintage Circus u Rijeci!

Vintage Circus suknjice, majice, haljine i hoodice odsad možete kupiti u Rijeci u butiku Šinjorina U Robnoj kući Rijeka na Rivi broj 6, Šinjorina ima moto “žene moje uvijek lijepe, uvijek posebne ,uvijek drukčije” i Vintage Circus se sjajno uklapa u cijelu priču! Svakako posjetite Šinjorinu!

blog-image
siječanj 18, 2019 Vintage Circus u Šibeniku!

NOVO Kroz suradnju sa kancelarija 2.0 Vintage Circus je dostupan i u Šibeniku! Vaše omiljene T-shirte, hoodice i retro suknjice odsada možete kupiti u ulici Fausta Vrančića 4 u kancelarija 2.0 agenciji.